I see my face in your eyes...

Hei. Nå har jeg nettopp sett på skavland. Bruno Mars var der, det var også Swedish house mafia. Faren til Jens Stoltenberg var der i starten, men det orket jeg ikke se på. Bruno Mars hadde opptreden der, han er virkelig like flink i virkeligheten! Ikke en sur tone og sanger var spilt akkuratt som den er spilt på radioen. Liksom ikke noe klipping om det var en tone de viste han ikke klarte å synge live. Om dere ikke fikk sett det i dag kan dere se det på reprise på Søndag.

Akkurat i dette øyeblikket spiser jeg karamellpudding, jeg som jogget i går... til ingen nytte, jaja. I morgen begynner jeg å jobbe. Må stå opp ganske tidlig, men det er første dagen i morra da. Benedicte skal sove hos meg på kvelden, blir kost! Har ikke kjent henne så lenge. Det føles som vi har vært venner i flere år! Jeg kan si alt til henne og vi er ganske like nå som om jeg tenker på det ♥ På søndag skal jeg vell våkne sent etter å ha vert oppe halve natta. Blir vell jogge tur da. Hunden min er faktisk flink til å løpe i bånd vedsiden av meg, det er mye morsomere å jogge med henne. Vi pleier å løpe om kamp. 

Mira må  kanskje operere igjen og det er noe vi ikke orker, ettersom vi har operert henne tre ganger siden hun brakk beinet for en stund tilbake. Du tenker kanskje hvorfor jeg vil ta livet hennes, det er jo bare et brekt bein. Noe som de kanskje ikke viste er at vi har betalt over 50 000 kr for alle opereasjonene og mamma og pappa orker ikke å la hennegå på medisiner mer og bruke bandasje som de må rense heletiden. Hun er den beste hunden i verden, men om hun skal leve livet i smerter så er det bedre å spare på smerten hennes. Nå er ikke det helt sikkert at vi må dette, men det er en sjanse at vi må det. Håper det vil gå bra på rønkenet til uken! Kryss fingrene♥
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar