Blogg

When can i see you again?

Hei. Som sagt så var jeg på jente tur på Hvaler. Det var utrolig koselig. Hytta er så utrolig fin, vil ha en sånn! Etter jeg kom hjem fra Hvaler dro jeg til byen og skulle filme til et skoleproskjekt med noen i klassen, så dro hjem til Herman og ordnet filmen og spilte Slender. Herregud, Herman og jeg var så redde. Stakkars Tiril måtte spille alene imens vi satt i senga og skrek, haha. Kjøpte to skjørt i byen også! de var på salg. Har hatt lyst på sånne skjørt utrolig lenge. Kjøpte meg også en genser, men viser de i neste innlegg.
-Utrolig fint ikkesant?

 

Now i know my real friends...

Hei. Stikker på jente tur til Hvaler. Kommer hjem i morra men det er ikke dekning der, så for ikke blogget der :/ Jajaj, bra med litt avkobling fra internett nå. Blitt mye i det siste. Vi sees i morra.Litt inspirasjon.

-Hva synes du om bildene? Skal du noe i dag?

My inspirasjon...

Hei. Bloggene jeg leser er både topp bloggere og noen som ikke er like kjente. Jeg liker ikke alle like mye, eller følger ikke like mye med på bloggene. Men de gir meg inspirasjon alle sammen. Ok, her kommer min "liste"

1.Idonn

Hvor skal jeg starte? Jeg elsker klærne hennes, de er så utrolig fine og følger ikke moten i butikkene. Hun har liksom sin egen stil og jeg digger den. Hun er utrolig flink til å skrive på bloggen og skriver ikke bare om hva hun gjør, men også om sine meninger og tanker. Hun er liksom mitt forbildet nå. Alle bildene hennes gir meg inspirasjon og jeg kan ikke gå en time uten å se om hun har blogget!

2. Maddepaddee

Jeg digger bloggen hennes, men er ikke like mye på den som på Idunn sin. Jeg liker veldig godt at hun har skater/snowboarder stil. Jeg står på twintip selv og har stått på ski siden jeg var 2-3. Hun blogger vedig bra og legger ut fine bilder. 

3. Explode

Expode har en kuleste rocka stilen av alle bloggene jeg leser. Hun blogger langt og har bra konkuranser (vinner jo aldri da) Hun er utrolig pen også da.

4. TCMNJa, Therese er jo på første eller andre plass. Jeg er egentlig bare innom bloggen hennes en gang i uka ellerno. Men hun har utrolig bra kvalitet på bildene sine og blogger om mye forskjellig. Jeg liker at hun blogger om det å bo i leilighet, siden jeg skal flytte ut senere i livet og skaffe meg en leilighet selv. Hun bruker det som passer henne, om det er kosetøy eller fest tøy så kan hun kle seg bra. Men jeg liker bloggen veldig godt. Men det er ikke en blogg jeg leser så mye.

5. VOE

Leser ikke bloggen ofte, litt av grunnen er vell at hun sluttet å blogge på blogg.no og da fikk jeg ikke lenger nyhetsoppdateringer. Hun blogger ikke så ofte lenger heller og når hun gjør det blogger for det meste om cheerleading. Cheerleading er veldig morsomt å høre om ikke missforstå. Men det kan bli litt kjedelig i lengden. Men stilen er fin, ikke helt meg men hun har jo sin egen stil  og det respekterer jeg fult og helt. Hunden hennes er også veldig søt.

6. Haawt

Haha, er nesten aldri innom bloggen hennes mer, men hun er utrolog pen oh har utolog bra insprasjons blider. Hun blogger ikke på blogg.no lenger men det gjør jo ingenting og har uansett ikke noe å gjøre med hvordan hun blogger. Det var sikker mye press og hatemails også.

-Hvilke blogger leser du?

 

Wats running through my mind...

I love the way you ignore me when

you are with your other friends

and you say that you love me

when we are alone...

 

No i dont...
You wont tell me whats wrong, so i wont rather tell you whats wrong with me...

Hei. Sorry at jeg suger til å blogge men jeg har hatt matte, spansk og norsk oppgave på skolen. Nå sitter jeg og spiser på sjokoladekaka jeg lagde på mandag. Jeg har også mye greier med venner som jeg ikke ønsker å snakke om på bloggen akkurat nå. Selv hater jeg det når bloggere ikke sier hvorfor de ikke blogger og at de har vennetrøbbel. Men dette har jeg faktisk lovet min mor at jeg ikke skal si (men jeg bestemmer selv hva jeg vill skrive på bloggen, hun bryr seg egentlig ikke så mye om det. Så lenge jeg gir ut for mye info om meg selv) Jaja, matteprøva gikk helt ok (håper på 4) spansk gikk rett i grusen (håper -3) Vi holder fortsatt på med norsken og skal ha 2 skrive oppgaver (man og fre) Men det er ikke så innteresant. Jeg tenkte å lage et innlegg om hvilke blogger jeg leser og hvorfor.

elsker rødt hår! Har det selv men det begynner og bli orange, så må farge det.

Anyway, får vel starte på det blogger jeg leser innlegget.

-Hva synes du om bildet?

I miss what we didt have...

Hei. Nettopp ferdig med å spise sjokoladekaka jeg lagde i stad. Ble ikke så mye blogging i dag, men blir mer i morra.

Fint bilde?

Om meg video...

Nå har jeg lastet opp om meg videoen, jeg veit ikke hvordan man laster det opp her så må nesten bare legge til link. HER kan du se videoen.

Penger

Hei. Jeg ønsker meg alltid noe, men jeg er alltid blakk og når jeg har penger bruker jeg de på softis på McDonals (23kr med ekstra sjokoladesaus) og spandrer ting på andre. Kjøper også ting som jeg trenger men det er liksom ikke klær så det blir ikke noe nytt i kleskapet! Det er utrolig frustrerende, før hadde jeg liksom med meg 4000kr til byn hver uke. Men pengene er borte nå, har jo MacBook Pro også da (12 000kr) så pengene forsvant jo der også. Som jeg vet så har jeg kun 500kr nå og de skal jeg bruke på behovene mine som ikke er klær. Så får nok ikke noe nytt i kleskapet før jul :-(

Ughh.... vil ha!

Det er foresten et hårbånd jeg har utrolig lyst på, det er så utrolig fint!


koster bare 240kr også! Kosta egentlig 600kr men er på salg. Kan kjøpes HER

Sangen jeg hører på: Fall out boy - i dont care HER

-Hva synes du om hårbåndet?

-Har du mye penger?

 

 

 

I love the way you hate me...

Hola!

Nå har jeg lagd viedoen klar, den er "om meg". Legger den ut iløpet av neste uke. I dag skal jeg dra å se på jentene i klassen spille håndball kamp, så skal jeg vell slappe av. Kanskje se en film med pappa? vi for se. Jeg skal iallefall se på film, så det blir bra. Tiril sov her i natt og Herman kom, vi skulle jobbe med et skole proskjekt. Men vi endte opp med å spise taco og ha latterkaramper, haha. Nå må jeg gjøre meg klar til å se på kampen.

Sminkefri! Ughhh....

-Hade

You dont see yourself in my eyes...

Hei..

En ny start på bloggen. Jeg er så flink til å love mer enn jeg kan holde, men utover kommer det mer bilder og en video skal jeg få til iløpet av neste uke (håper jeg) Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg ikke har orket, mye vennedrama, syk osv... men sånn er det bare. Leser mange blogger og får veldig lyst til å blogge når jeg leser bloggene, men orker liksom ikke skrive og finner nesten aldri på noe å skrive om! Skal prøve nå igjen, litt hardere denne gangen. Har laget en youtubechannel så det blir bra med videoer nå tror jeg ^^ men kan ikke love noe. Vil bli fast blogger og skal prøve, har noen venner som er veldig flinke til det her og kan jo spørre de om hvordan de holder motivasjonen oppe osv.

ja...

det var litt info.

Jeg hører på noe bra musikk nå, så kan vell legge ut noen av de før onsdag. Er blakk så kleskapet mitt er ikke mye å skryte av fortiden... så blir ikke mye spennende outfits :/ sangen jeg hører på akkuratt nå finner du Her...

Hva synes du om innlegget?

-Therese Olsen