Helg

#2 lucky!

Hei. Nå sitter jeg å snakker med Benedicte på skype. Jeg gikk en tur ut med Victoria i stad, det er blitt vår greie. Helt siden 6 klasse har vi gått turer sammen på kvelden, hva vi snakker om er det ingen som veit. Du kan jo tenke deg det. Vi så to stjerneskudd og da må man jo ønske seg noe, det er også en regel om å ikke si hva det er man ønsker seg så det skal jeg ikke. Tror ikke det kommer til å skje da♥ Jeg spiste is med varme bær istad, lenge siden vi har spist det her hjemme. Tok noen bilder på basen min, nemlig badet! Om du legger merke til det så er alle bildene mine tatt på badet, det er fordi det er varmekabler i gulvet og et stort speil der. Jeg tar ikke outfit bilder der, fordi kameraet ikke fokuserer ordentlig der. 


-Har du sett et stjerneskudd?
Jobb i morra!

Hei. Fredag allerede, føles som en onsdag. Nå er det ikke rart, vi begynte jo på skolen for to dager siden♥ Nå har jeg nettopp krøllet håret til jobben i morra. Om dere vill vite hvordan håret mitt ser ut nå så har jeg ett bilde fra weheart it som er likt. For dere som ikke vet det så jobber jeg i en brukt butikk, ca 15 min fra her jeg bor. Jeg jobber til to og skal til storbyen med Line etter det. Line jobber i bygget vedsiden av meg så vi drar sammen videre, det er ikke sikkert at vi skal det da. Jeg er ikke sikker på om jeg har noen andre planer.

I 6-7 klasse var jeg dilla på hår videoer(tutorial). Så jeg har plukket opp en del ting. Jeg er utrolig glad i å ordne hår og vurderer å utdanne meg innen frisøryrket, men det er en stund til jeg må bestemme meg da. Om dere vill kan jeg linke til noen av stylekanalene på youtube jeg liker. 

PS: Outfit på vei!

ups and downs...

Hei. Nå ligger jeg på mitt "ryddige" rom og slapper av. Vi spiser alltid grøt på lillejulaften og det skal vi gjøre etterpå. Har aldri fått mandelen da :( Jeg sa att jeg skulle legge ut en video senere, så tenkte jeg skulle starte med noen klipp i dag (lover ikke noe). Jeg er utrolig glad i å høre på musikk og mine favoritt artister er (Ikke i rekkefølge):

James morrison

Christoper

Justin Bieber

Karpe Diem

Panic! at the disco

Avenged sevenfold

The kooks

Cascada

osv....

Som dere ser er det mye forskjellig type musikk. Noen du kanskje ikke viste jeg hørte på?


Bildet er fra igår.

09.12.2012

Senga klar, dusjen varm, sminke av, hund på hytta, briller på. Ja, nå er kvelden klar.  Kom hjem for en liten stund siden, kjempekost å servere i dag. Nå skal jeg chille. Blogger mer i morra/etterpå.


Søt

last friday night...You broke me

Hos Benedicte

Hei. Nå er jeg hos søte Benedicte. Vi skal munche litt pizza og burger fordi vi går på diett. HIHI. Var i Tønsberg i dag! Utrolig koselig, glad jeg dro. Jeg skal på Zoe i morra og hjelpe til med dekking av bord til julebord. Zoe for 25000kr for det, så da vil jeg være til støtte♥ 
The words are like scars...

Hei. Var syk i dag, så det ble ikke noen matte tentamen på meg nei... Nå pakker jeg til komfirmasjons tur i morra, blir kost.

Jeg anbefaler en blogg, link her. Elsker stilen.

Bildet er fra hennes blogg.

 

I see my face in your eyes...

Hei. Nå har jeg nettopp sett på skavland. Bruno Mars var der, det var også Swedish house mafia. Faren til Jens Stoltenberg var der i starten, men det orket jeg ikke se på. Bruno Mars hadde opptreden der, han er virkelig like flink i virkeligheten! Ikke en sur tone og sanger var spilt akkuratt som den er spilt på radioen. Liksom ikke noe klipping om det var en tone de viste han ikke klarte å synge live. Om dere ikke fikk sett det i dag kan dere se det på reprise på Søndag.

Akkurat i dette øyeblikket spiser jeg karamellpudding, jeg som jogget i går... til ingen nytte, jaja. I morgen begynner jeg å jobbe. Må stå opp ganske tidlig, men det er første dagen i morra da. Benedicte skal sove hos meg på kvelden, blir kost! Har ikke kjent henne så lenge. Det føles som vi har vært venner i flere år! Jeg kan si alt til henne og vi er ganske like nå som om jeg tenker på det ♥ På søndag skal jeg vell våkne sent etter å ha vert oppe halve natta. Blir vell jogge tur da. Hunden min er faktisk flink til å løpe i bånd vedsiden av meg, det er mye morsomere å jogge med henne. Vi pleier å løpe om kamp. 

Mira må  kanskje operere igjen og det er noe vi ikke orker, ettersom vi har operert henne tre ganger siden hun brakk beinet for en stund tilbake. Du tenker kanskje hvorfor jeg vil ta livet hennes, det er jo bare et brekt bein. Noe som de kanskje ikke viste er at vi har betalt over 50 000 kr for alle opereasjonene og mamma og pappa orker ikke å la hennegå på medisiner mer og bruke bandasje som de må rense heletiden. Hun er den beste hunden i verden, men om hun skal leve livet i smerter så er det bedre å spare på smerten hennes. Nå er ikke det helt sikkert at vi må dette, men det er en sjanse at vi må det. Håper det vil gå bra på rønkenet til uken! Kryss fingrene♥
What am i going to do with my life now?

Hei. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino med søte Benedicte. Tror jeg ikke har vært lei meg under en film før, men det ble jeg denne gangen! Det er så trist at det er slutt. Jeg har jo lest bøkene og sett alle filmene. Jeg fangirler over filmene atm. "Twilight lives forever" Haha, men sant. Skal lese bøkene igjen nå tror jeg. Jeg vet ikke hva jeg kan glede meg til fremover, twilight var liksom det som jeg så fram til og nå er det over... :( Brb skal gråte innvendig.


-Har du sett filmen(e)? om du ikke har det så gjør det, anbefaler de på de VIRKELIG!

A bad day can become a good day...Gammelt bilde.

Hos Eline Staxrud

Hei. Nå sitter jeg i sengen til Eline. Vi har nettopp sett på to episoder av Frustrerte frurer og dansa til Fest på smestavest♥ Blir tur på kino med Benedicte i morra, twilight står for tur! Tror aldri jeg har gledet meg til en film så mye som jeg gjør nå! Har nerda bøkene, leste alle de fire bøkene to ganger på en måned! Hadde ikke noe liv i syvende. Vurderer å lese de igjen, haha. Nå skal vi være litt usosiale og høre på die young av ke$ha(elsker den sangen)♥