Hverdag

My face does not like me today...

Hei. I dag føler jeg meg lite fotogen. Jeg har sovet fra klokka fem og til nå, så dette kan bli en artig kveld... Jeg tok noen bilder i stad, men jeg har en sånn dag hvor alle bilder med ansiktet mitt på blir helt grusomt. Så ja, i morgen har vi ikke noen spessielle fag. Bare matlaging og K&H, så det blir greit. Jeg er ikke flink til å blogge fortiden, men jeg skal ikke undskylde meg. Jeg har rett og slett hat annet å gjøre.
Ja, natta ellerno.....

Halvveis!

Hei. Da var første skoledag etter ferien over. Jeg har nettopp spist, nå som julen er over prøver jeg å spise sunnere. Det har blitt så mye sjokolade og grisemat. Skal begynne å trene også, så det skal bli greit. Litt dumt at skolen starter rett på, med lekser å alt. Man får ikke kommet inn i skolerytmen på en måte. Nå er jeg halvveis igjennom ungdomskolen, tiden flyr! Rart å tenke på at jeg begynner på videregående om ett og et halv år! Jeg har begynt å se på gossip girl, jeg er allerede på andre sesong. Etter jeg var ferdig med Desperate Housewives måtte jeg starte å se på noe annet, og jeg liker gossip girl veldig godt.
Outfit senere!

Internett, aldri forlat meg...

Hei! Nå ligger jeg forran peisen på hytta. Jeg kom til Kvitfjell andre juledag og har måttet levd på 3G min, men nå er det internett her! Jeg har lært meg å spille poker, line og henrik har med seg kjærestene sine hitt. Martine, kjæresten til henrik er syk. Så hun har ikke stått på ski i dag. Jeg stod på langrenn i stad og slalom i går. Jeg skal skaffe med ny hjelm og briller, mine er for små. Har utrolig lyst på nye twintips, men pappa sier at de fungerer fint. Jaja, det finnes jo alltid ett nesteår! Håper dere har kost dere og koser dere videre i ferien!

ræva blogging i know!

God jul

God jul til alle dere flotte lesere!

Justgirlythings.tumblr.com


wonderful world...
Hei. Nå kom jeg nettopp hjem fra byen med Pappa. Vi har kjøpt gave til mamma, en ipad! Det er vell egentlig jeg som kommer til å bruke den mest da. Nå ser jeg på film med lillebroren min, ninjago♥

Det er klærne som jeg hadde på meg i dag, skjorta er pappa sin og toppen er fra bikbok. Legger ut sminkevideo en gang i fremtiden, men lover ikke noe!  Håper dere har en fin dag. 

God jul?

Hei. Nå kommer all julespammen på bloggene. Det er det jeg ikke liker med julen, julegave bilder osv. Det er ikke det som intereserer meg når jeg ser på en blogg, så jeg skal ikke ha det på bloggen (om dere ikke vill det da) Nå skal jeg til zoe og se på film med alle sammen, gleder meg. Det er så koselig når dere sender meg mailer om hvordan dere har det osv! Fortsett med det, det gjør dagen min mye lysere♥ Til den jenta som lurte så kan jeg kun snakke norsk, ikke swahili. Swahili er som spansk for meg, jeg skjønner ikke noe... hihi.
I cant stop smiling!

Hei! I dag har vi hatt norskdag på skolen, veldig digg. Har ikke noen flere lekser eller prøver. Jeg er utrolig glad i dag! Alt går liksom min vei nå, tiden med tårer og sorg faider bort, og en ny og bedre tid er i vente(håper jeg). Om du ikke kjønner at jeg har vært lei meg, fordi du ikke har sett det på skolenså er det nok ford:i jeg er en person som er flik til å skjule følelsene mine. FAKTA OM MEG: Jeg hater å vise følelser for mange mennesker, jeg hater å gråte offentlig og jeg er flink til å late som alt er ok. Nå trenger jeg ikke late som mer! nå har jeg det bra. Så det temaet er ikke noe å snakke om mer.

Denne uken blir den beste på lenge! Jeg hadde en julefest i helgen så her er noen bilder:Glad i dere♥

Soon there will be friday!

Hei. Nå hører jeg på musikk og rydder. Tok meg en liten pause fra ryddingen så jeg kunne blogge. Det er ingen hjemme, unntat en sovende lillebror og en lat hund. Så jeg har kost meg med kiwi, hihi. Får overnattingsbesøk i morra av Benedikte, Victoria og Tiril. Så legger ut madrasser, dyner og puter til de, lite service♥ Har tørket støv i dag, dere ville blitt overasket over hvor mye støv det er på rommet mitt. Om du kjenner meg så kom vell ikke det som en bombe da, men jeg ble faktisk sjokket!Smile because there is something good in life...

I love you...

Hei. I dag har jeg vært med Benedikte, Victoria og Tiril. Vi var på verdensspeilet og i byn og innom noen matbutikker. Kjempe kost, alltid like kost å være med de. Kom hjem ca seks. Nå har jeg sett ferdig desperate housewives og glee. Nå har jeg ikke noe å se på, om du har noen forslag så si ifra i kommentarfelte. Inspirasjons bilder kommer iløpe av uken ellerno. Kommer ikke til å blogge så mye i helgen, men tar nok mye bilder. Så kan legge de ut på søndag. Jeg har vært veldig dårlig til å blogge i det siste. Jeg vurderer å bytte design. Kanskje det hjelper. Kommer også en video, kan ikke love at den kommer snart da. Dere kan se på romvideoen om dere vil da.


Ja jeg har et pikachu "kostyme"

peace out...

i justed to think that i was better alone...Gløgg og ansiktsmaske! Ja, nå er det jul i stua! One Direction har kommet ut med nytt album, yndlingssanger: Kiss you, rock me og heart attack. Jentene dro nettopp hjem, tok desverre ingen bilder. Det kan hende Heidi legger ut noen, da får jeg sikker "låne" de. Huset er pyntet til jul og det er peperkaker på bordet 24:7! Elsker julen, unntatt kulden. Det suger, jeg hater kulde. Helt siden jeg var baby har jeg hatet kulden og blitt veldig fort kald. Nå kjenner det nesten ikke om jeg blir kald da♥ Hater å gå med mye klær da. 

lillebroren min Tjomas var lite søt eller?! Han sa at jeg var vakker! Made my day. Elsker deg Thomas♥
Girls night!

Hei. Nå sitter Heidi og Jeg og venter på at de andre jentene skal komme. Vi skal spise grøt og kose oss. Lage julekort og snakke om alt og ingenting.

Hvorfor leker du så overlegen?

Hei. Nå er det engelsk skriving som står for tur. Jippi... Jeg skal foresten til Tønsberg igjen i morra på dagstur, etter det skal jeg sove hos Benedicte i Råde. Så det blir kost, tror jeg får besøk av noen jenter til søndag. Til tirsdag skal noen av jentete hitt for avsuttning på cellegruppa, kake må bakes og grøt må røres. Gleder meg! Ser frem til mye fremover. Ikke spansktentamen kanskje? jaja, engelske kaller ♥

Da er vi to Ole!

Bye

Your my everything, deal with it!

Hei. I dag var det siste pianotimen. Tror jeg  fortsetter videre neste år, skal også begynne på locking som er en slags type hip hop dans. Søk på youtube om du vil.
 

Jentekveld hos Eline

Hei. Nå skal jeg til Søte Eline og spise pizza med jentene. Skal ta med kamera, så det blir bilder i kveld.

(funker ikke laste opp bilder nå)

PS: Romvideo i forige innlegg

hade!

Romvideo

Hei romvideoen er pubelisert, men veit ikke helt hvordan jeg laster den opp på bloggen. Så jeg sender direkte link HER. Enjoy
Rommet mitt video på vei...

Nå laster jeg opp romvideo, det tar en liten stund. Videoen vle laget for en stund tilbake, men har ikke så mange forandringer. Jeg er ganske fornøyd selv. Pusset det opp for et år siden, malte hele rommmet selv Det var like gult som lysbryteren min før så det er en stor forandring.
It will never be over until you tell me its over...Hei. Når Benedicte var hos med på lørdag sovnet vi ikke før seks og stod opp klokka tre... Har ødlagt døgnrytmen min. Det var supert på jobb, stod i kassen nesten hele tiden. Utrolig morsomt. Det er så mye fint der, vintage klær, dekor til rommet, bøker, smykker you name it! Det er ikke dyrt i det hele tatt og alle pengene som kommer inn går til fattige barn i India. Kjempe koselige damer jeg jobber med også, de hjalp meg når jeg trengte det og de svarte på alle spørsmålene jeg stilte.

Meg akkurat nå.

Ja, det er veldig mye som kommer til å skje på skolen fremover. Så får vell starte nå.

Adjö

One step closer...

Hei. Nå skal jeg bake til komfirmasjons møte, blir nok kake da se. Oppskriften er under. Hører på verdens søteste sang LINK, den er fra Twilight beaking dawn part 1og 2. Sykt nydelig sang, veldig synd at det var den siste filmen da :( Kjæresten til Line, Kristoffer har tatt tatovering hvor det står "made in heaven" den er på håndleddet hans. Kjempe fin!! Kan legge til bildet i neste innlegg ellerno.Har hatt tentamen i engelsk i dag, den gikk helt ok. Nå kommer mamma hjem, så får vell bake nå.
-Hva synes du om sangen?

Take me down...

Hei. Har sykt lyst til å begynne å danse igjen! Gleder meg til å starte igjen til "våren". Bare Benedikte kan sende meg den linken♥ Jaja, nå har jeg ikke blogget på 3 dager ellerno. Sånt skjer, men det kommer snart en video om "håret mitt". Noen kjønte ikke hvordan det ble så kort og så langt på så kort tid! Ja, skal svare i en video som jeg skal lage etter middag og før piano. 

 


Elsker outfitet til hun i midten!

-Hva skal du i dag?

60årslag

Hei. Nå sitter jeg i 60års lag, de driver å holder taler her nå. Jeg kjenner ikke damen som har bursdag engang! Sitter her med folk som har grått hår. Heldig jeg!
Victoria kommer en tur etterpå. Vi skal bade i jacuzzien i bakhagen. Stopper kanskje innom europris og kjøper med noe godis hjem. Da blir hun vel glad :) jaja, nå må jeg drikke opp resten av mozellen min.

I dont regret the time we spent together, i regret that i spent it with you!

Hei. Rydda tommet og hjulpet lillebror med lekser er vel det jeg har gjort i dag. Spenende liv jeg har da!
Fregner. Ja, vi negere kan også ha fregner. Haha. Til den som lurte♥ Nå står Frustrerte Fruer for tur!

Hate is a kind word for my feelings for you...Hvite bunad sko: 1080kr♥

You dont know me anymore..

Hei. Nå sitter jeg på verdens mest bomba rom med verdens varmeste mac på fanget. Ja, litt om idag da: Dro til byen med mamma rett etter skolen for å se på bunad, skal ta mål etter jul en gang. Kjøpte med meg bunadskoene med engang, jeg må nemlig gå litt i de så jeg ikke får gnagsår. Jeg skal ha en hvit løkenbunad, har ønsket med det helt siden jeg var rundt 8år når jeg så det for første gang. Hvit løkenbunaden koster mer en blå eller svart. Totalt ble det 27 000kr for alt, ink sølv kanappene. Mamma og Pappa betaler selvsagt for bunaden, det gjorde de jo også med Line når hun stod til komfirmasjon. Jeg er iallefal fornøyd med valget mitt.

Julegave ønsker kommer i MORRA! Ja, nå har jeg lovet dere det. Så nå må jeg holde det.


bildet fra tideligere i dag.

Slik ser jeg ut nå, uten sminke og greier :O.Plutselig ble håret mye kortere......

Tok meg akkurat en dursj, så håret er litt bløtt. Lilla fargen flekker over på puta, så må vente til det har tørket før jeg kryper under dyna mi.

-Hva slags bunad skal du ha? Om du er jente sa selvfølgelig :)

My life is like a drama movie... It always happen something new

Hei. Blir et kort innlegg i dag, skal nemlig til Marthe med noen andre jenter i dag. Blir kost! Julegaveøsnker er noe jeg skal legge ut iløpet av i uka. Jeg har så utrolig mye jeg har lyst på for tiden, har fått utrolig mye inspirasjon i det siste. Vil ikke ha en typisk stil som nesten alle de andre på trinnet. Jeans og en hette eller strikketgenseriker, det blir liksom kjedelig i lengden mener nå jeg da.

Jaja, får vell ta oppvasken før jeg går...

- Hvordan stil har du da?

Pakke pakke pakke....

(Genser fra: Carlings)

Hehe, det finnes en det står "white" på, men den passet vell ikke helt til meg eller?

Ja, da var man nesten ferdig å pakke da! Har bare noen småting igjen. Jeg har bestemt å farge håret imorra, har i en slags kur nå. Den skal ligge i hele natten, så farger det etter skolen i morra ♥ Kan vell filme imens jeg gjør det? Om dere vill da. Er en neger ginger nå, vill bare si fra før dere ser videoen som jeg legger ut på søndags kvelden... Jaja, da skal jeg høre litt mer på musikk da! Det er liksom livet mitt nå, det er det som holder meg oppe i disse dager.

Får bare lagt ut ett innlegg i morra, drar klokka halv fire. Ikke halv syv! Så må fort hjem fra skolen, stress!

 

 

Purple?

Hei. Nå sitter jeg og spiser druer, imens jeg hører på musikk. Dagen idag har vært helt ok. Var på labben og gjorde en undersøkense! Elsker å være på labben, får alltid velge hvem man kan være på gruppe med selv. Jeg var med Johan og Michael. Ja det var litt om det!

Skal farge håret lilla i dag eller i morra, gleder meg! Line storesøstra mi skal kjøpe det til meg i dag, så det blir bræd. Må farge håret før jeg drar til Tønsberg! Oi! Det minner meg på at jeg må pakke, haha.

Sorry at jeg ser ut som en dø ku!

Jeg er nest høyest i familien, Pappa er høyest, så kommer jeg, Mamma, Henrik(18), Line(18) og til slutt Thomas(8)

-bye

halloween...

Hei. Som de fleste vet så er det halloween i dag. I år skal jeg ikke gå, jeg må pakke, piano og vil heller gi godis en å få. Jeg har en del her hjemme uansett♥

Jeg gleder meg veldig til Tønsberg! skal dra med mange andre, men jeg kjenner bare 3 av de. Så får møte mange nye mennesker fra fjernt å nært. Det skal være vollyball turnering og mange andre akriviteter, samling på kvelden osv. Kommer hjem klokka åtte på søndags kvelden. Så håper jeg får tatt en del bilder som jeg kan legge ut. Drar klokka halv syv på fredag, så kan få til et hade innlegg...

Jo, halloween.. Jeg tror jeg bare vet en sang som handler om halloween.

Som du finner HER

Sangen jeg hører på nå finner du HER.

-Skal du gå halloween? Isåfall hva skal du være?

Everything is gonna be alright...Ja, til de som lurte så går det bedre nå. Har en jeg kan snakke med og tror det skal gå bra, så ferdig med den saken!

Ja, da ble det ikke byen med Benedicte i dag da... Mamma mensa helt, haha. Så var bare hjemme og slappet av, var litt hjemme alene i stad så var deilig med en powernap!

Nå sitter jeg og hører på topplista til spotify, det er faktisk mye bra musikk der nå. Jeg pleier egentlig ikke høre på sangene på mp3 f.eks. Selvom jeg har klisterhjerne og kan alle sangene, haha. Musikk hjelper på humøret. f.eks når jeg er glad hjelper en bra sang på å få meg enda mer glad! Og om jeg er lei meg, så hører jeg på en trist sang og blir fortere glad etter litt tårer. Nå er jeg i ett mellom humør og da pleier jeg å høre på denne sangern HER!

Vil bare si fra at jeg drar til Tønsberg til helgen så det blir ikke blogging. Skal sove på sovesal og tror ikke det er internett der, orker ikke ta med macen uansett.

-Hvilke sanger hjelper deg opp og ned i humør?

Im sorry but nothing goes my way these days...

Hei. Har hørt at det er blitt litt negative vibber på bloggen, det er jeg lei meg for. Prøver så godt jeg kan og holde den positiv, men livet er en berg og dalbane og nå er jeg på bunn. Men bare så dere vet det så hjelper det å blogge utrolig mye! Det får meg til å tenke på andre ting, noe som jeg virkelig trenger nå♥ Ja, det var litt om det.

I dag skal jeg til byen og møte Benedicte som tar bussen fra moss. Vi skal gå på cafe og bare titte litt i byn, kan hende jeg møter på Katta også.

 

-Har du hatt det bra i dag? Synes du det er negative vibber på bloggen min?

We have the same problems....

Hei. Fikk ikke blogget i går kveld, mamma tok fra meg pcen. Hun sa jeg fikk hele familie i dålig humør. Så jeg lå på rommet hele kvelden og hadde på mp3 på full guffe bare for å irritere mamma, hehe. Sitter på skolen og skal egentlig skrive norsk artikkel, men er ferdig så var vell en god anledning til å blogge. Som dere ser så har jeg engelske tekster til overskrift. De betyr er stortsett det jeg tenker eller opplever nå. Kommer ikke til å forklare hva de konkret handle om.

Ble ikke det beste inspirasjons bildet. Inspirerer dere ikke til å begynne med selvskading, men det bare lå på macen og da kunne jeg vell poste det...

-Kjenner du noen som driver med selvskading?