januar 2013

Sale!

Hei. Var i byen med mamma i stad. Jeg blogger som sagt veldig dårlig, så om du har noen forslag til hva jeg kan blogge om hadde det vært fint! Send gjerne på mail, det har vist blitt populært. Det var ganske mye salg i byen i dag, så Mamma og jeg kjøpte en del greier. Er vell mest fornøyd med skoene, jeg har fått skodilla i det siste. Har kjøpt tre par på en ganske kort tid. Når jeg får ukeslønn skal jeg kjøpe fler, GARANTERT! Jeg veit ikke hvorfor jeg liker sko så mye, det må nok være en jente greie.

Sko: din sko - 99kr Bukse: Bik Bok - 99kr Skjørt: H&M - 149kr Sportsbh: H&M - 149kr

Kjøpte også noen smykker fra Gina Tricot, det var 75% salg på alle smykker!

My face does not like me today...

Hei. I dag føler jeg meg lite fotogen. Jeg har sovet fra klokka fem og til nå, så dette kan bli en artig kveld... Jeg tok noen bilder i stad, men jeg har en sånn dag hvor alle bilder med ansiktet mitt på blir helt grusomt. Så ja, i morgen har vi ikke noen spessielle fag. Bare matlaging og K&H, så det blir greit. Jeg er ikke flink til å blogge fortiden, men jeg skal ikke undskylde meg. Jeg har rett og slett hat annet å gjøre.
Ja, natta ellerno.....

new in...

 

Sko: Bianco 99kr

Jakke: Bik Bok 699kr

 

#2 lucky!

Hei. Nå sitter jeg å snakker med Benedicte på skype. Jeg gikk en tur ut med Victoria i stad, det er blitt vår greie. Helt siden 6 klasse har vi gått turer sammen på kvelden, hva vi snakker om er det ingen som veit. Du kan jo tenke deg det. Vi så to stjerneskudd og da må man jo ønske seg noe, det er også en regel om å ikke si hva det er man ønsker seg så det skal jeg ikke. Tror ikke det kommer til å skje da♥ Jeg spiste is med varme bær istad, lenge siden vi har spist det her hjemme. Tok noen bilder på basen min, nemlig badet! Om du legger merke til det så er alle bildene mine tatt på badet, det er fordi det er varmekabler i gulvet og et stort speil der. Jeg tar ikke outfit bilder der, fordi kameraet ikke fokuserer ordentlig der. 


-Har du sett et stjerneskudd?
Outfit 4. Januar


Skjorte H&M(pappa sin) Bukse Vero modaUnskyld for rotet på rommet, men ingen klarer å holde det ryddig hele tiden. Dette var ikke det jeg brukte på skolen, men jeg skiftet når jeg kom hjem. Legger ut morgendagens outfit senere, tror ikke jeg rekker å ta bilder i morra.

Jobb i morra!

Hei. Fredag allerede, føles som en onsdag. Nå er det ikke rart, vi begynte jo på skolen for to dager siden♥ Nå har jeg nettopp krøllet håret til jobben i morra. Om dere vill vite hvordan håret mitt ser ut nå så har jeg ett bilde fra weheart it som er likt. For dere som ikke vet det så jobber jeg i en brukt butikk, ca 15 min fra her jeg bor. Jeg jobber til to og skal til storbyen med Line etter det. Line jobber i bygget vedsiden av meg så vi drar sammen videre, det er ikke sikkert at vi skal det da. Jeg er ikke sikker på om jeg har noen andre planer.

I 6-7 klasse var jeg dilla på hår videoer(tutorial). Så jeg har plukket opp en del ting. Jeg er utrolig glad i å ordne hår og vurderer å utdanne meg innen frisøryrket, men det er en stund til jeg må bestemme meg da. Om dere vill kan jeg linke til noen av stylekanalene på youtube jeg liker. 

PS: Outfit på vei!

Outfit 3.januar


Topp bik bok (line sin) Bukse Vero moda Jakke/blazer Vila Smykke Bik bok Armbånd India og veit ikke


Veit jeg har hull i sokken, men til mitt forsvar så var det ikke der på morgenen! Dette er det første ordentlige outfit innlegget mitt, kommer til å ha outfit innlegg de dagene jeg ikke føler meg lite fotogen.

Halvveis!

Hei. Da var første skoledag etter ferien over. Jeg har nettopp spist, nå som julen er over prøver jeg å spise sunnere. Det har blitt så mye sjokolade og grisemat. Skal begynne å trene også, så det skal bli greit. Litt dumt at skolen starter rett på, med lekser å alt. Man får ikke kommet inn i skolerytmen på en måte. Nå er jeg halvveis igjennom ungdomskolen, tiden flyr! Rart å tenke på at jeg begynner på videregående om ett og et halv år! Jeg har begynt å se på gossip girl, jeg er allerede på andre sesong. Etter jeg var ferdig med Desperate Housewives måtte jeg starte å se på noe annet, og jeg liker gossip girl veldig godt.
Outfit senere!