oktober 2012

halloween...

Hei. Som de fleste vet så er det halloween i dag. I år skal jeg ikke gå, jeg må pakke, piano og vil heller gi godis en å få. Jeg har en del her hjemme uansett♥

Jeg gleder meg veldig til Tønsberg! skal dra med mange andre, men jeg kjenner bare 3 av de. Så får møte mange nye mennesker fra fjernt å nært. Det skal være vollyball turnering og mange andre akriviteter, samling på kvelden osv. Kommer hjem klokka åtte på søndags kvelden. Så håper jeg får tatt en del bilder som jeg kan legge ut. Drar klokka halv syv på fredag, så kan få til et hade innlegg...

Jo, halloween.. Jeg tror jeg bare vet en sang som handler om halloween.

Som du finner HER

Sangen jeg hører på nå finner du HER.

-Skal du gå halloween? Isåfall hva skal du være?

Everything is gonna be alright...Ja, til de som lurte så går det bedre nå. Har en jeg kan snakke med og tror det skal gå bra, så ferdig med den saken!

Ja, da ble det ikke byen med Benedicte i dag da... Mamma mensa helt, haha. Så var bare hjemme og slappet av, var litt hjemme alene i stad så var deilig med en powernap!

Nå sitter jeg og hører på topplista til spotify, det er faktisk mye bra musikk der nå. Jeg pleier egentlig ikke høre på sangene på mp3 f.eks. Selvom jeg har klisterhjerne og kan alle sangene, haha. Musikk hjelper på humøret. f.eks når jeg er glad hjelper en bra sang på å få meg enda mer glad! Og om jeg er lei meg, så hører jeg på en trist sang og blir fortere glad etter litt tårer. Nå er jeg i ett mellom humør og da pleier jeg å høre på denne sangern HER!

Vil bare si fra at jeg drar til Tønsberg til helgen så det blir ikke blogging. Skal sove på sovesal og tror ikke det er internett der, orker ikke ta med macen uansett.

-Hvilke sanger hjelper deg opp og ned i humør?

Im sorry but nothing goes my way these days...

Hei. Har hørt at det er blitt litt negative vibber på bloggen, det er jeg lei meg for. Prøver så godt jeg kan og holde den positiv, men livet er en berg og dalbane og nå er jeg på bunn. Men bare så dere vet det så hjelper det å blogge utrolig mye! Det får meg til å tenke på andre ting, noe som jeg virkelig trenger nå♥ Ja, det var litt om det.

I dag skal jeg til byen og møte Benedicte som tar bussen fra moss. Vi skal gå på cafe og bare titte litt i byn, kan hende jeg møter på Katta også.

 

-Har du hatt det bra i dag? Synes du det er negative vibber på bloggen min?

My REAL bestfriend...

Hei. Nå tenkte jeg å fortelle om hvorfor hunden min Mira er min bestevenn. Noen tenker vell at det er rart, men ikke etter at du har hørt mine grunner.

♥ Du kan si alt til den og den forteller det ikke videre

♥ De er alltid glade for å se deg

♥ De dømmer deg ikke

♥ De går ikke bak ryggen din og slenger dritt

♥ De lyver ikke

♥ De setter deg først og ingen andre

♥ De er alltid der for deg når du har det vanskelig 

♥ De overser deg ikke

♥ De krangler ikke med deg

♥ De elsker deg uansett hva du gjør

-Hvem er din EKTE bestevenn?

 

Dear body why do you hate me?

Hei igjen. Det er veldig mange av bloggene jeg leser som trener og har utrolig fine kropper. Det gir ikke akkurat meg bedre selvtilitt. Jeg hater kroppen min som de fleste andre jenter på min alder gjør, så nå vil jeg gjøre noe med det. Av bedre kropp får jeg bedre karakterer i gym (har 5 da) bedre kondis og bedre selvtillit! Hva er vel bedre en det?

Er så misunnelig på kroppen til TCMN! Bildet er fra hennes blogg.

Victoria og jeg skal begynne å trene på det nye senteret Fresh. Det er gratis trening ut året og ikke bindings tid så har ikke mye å tape. Skal begynne på dans igjen også, men det er ikke så mye til styrketrening. Føler meg så ukomfertabel når jeg går i bikini, shorts eller topp. Så det blir gerit å få begynt med drømmekroppen nå. Spiser også mye junkfood, det gjør jo ikke kroppen noe finere....

-Trener du? Liker du kroppen din?

We have the same problems....

Hei. Fikk ikke blogget i går kveld, mamma tok fra meg pcen. Hun sa jeg fikk hele familie i dålig humør. Så jeg lå på rommet hele kvelden og hadde på mp3 på full guffe bare for å irritere mamma, hehe. Sitter på skolen og skal egentlig skrive norsk artikkel, men er ferdig så var vell en god anledning til å blogge. Som dere ser så har jeg engelske tekster til overskrift. De betyr er stortsett det jeg tenker eller opplever nå. Kommer ikke til å forklare hva de konkret handle om.

Ble ikke det beste inspirasjons bildet. Inspirerer dere ikke til å begynne med selvskading, men det bare lå på macen og da kunne jeg vell poste det...

-Kjenner du noen som driver med selvskading?

Summer where did you go?

Hei.Det er deprimerende når jeg ser julekalendere og nisser i butikkvinduende. Det var jo nettopp sommer jo. Det er så utrolig kaldt når jeg må sykle til skolen og hjem igjen. Det er meldt 0 grader i morra. Jeg er ikke så glad i høsten, men fargene er fine. Det er liksom kaldt, men ikke snø. Jeg er utolig glad i våren og sommeren. Det er så varmt og jeg trenger ikke jakke når jeg skal ut. Det jeg liker best er at jeg kan kjøre båten og være på stranda, vi har to båter. En på ca 19-21 fot og en liten med 5.0 hetekrefter. Får ikke kjøre den store alene da, men den lille er min. Går litt treigt da. Skal kjøpe ny for komf pengene eller så kjøper Pappa en til meg... veit ikke, får se. Jeg er egentlig ikke så glad i å sitte i sola, blir bare sliten og kvalm. Så jeg går rundt med paraply, haha. Jeg trenger jo ikke sole meg så mye heller og liker ikke å bli så utrolig MØRK på sommeren heller. Det eneste negative med sommeren er at det er så utrolig mye mygg på kveldene, jeg klarer ikke stoppe å klø og da får jeg arr og det er stygt! Men sommeren og våren er best synes jeg. Har jo bursdag på våren også (5.mai) så det er jo en bonus.
-Er det bare jeg som savner sommeren?

-Hvilken årstid liker du best?

My inspirasjon...-Hva synes du om bildene?

Clothes moves the pain away...
Alt er kjøpt på Gina. Jeg er utrolig fornøyd. Skjørtene kostet 129kr og genseren kostet 150kr. Det er litt rotete i stua, men orker ikke rydde.

-Hva synes du?

When can i see you again?

Hei. Som sagt så var jeg på jente tur på Hvaler. Det var utrolig koselig. Hytta er så utrolig fin, vil ha en sånn! Etter jeg kom hjem fra Hvaler dro jeg til byen og skulle filme til et skoleproskjekt med noen i klassen, så dro hjem til Herman og ordnet filmen og spilte Slender. Herregud, Herman og jeg var så redde. Stakkars Tiril måtte spille alene imens vi satt i senga og skrek, haha. Kjøpte to skjørt i byen også! de var på salg. Har hatt lyst på sånne skjørt utrolig lenge. Kjøpte meg også en genser, men viser de i neste innlegg.
-Utrolig fint ikkesant?

 

Now i know my real friends...

Hei. Stikker på jente tur til Hvaler. Kommer hjem i morra men det er ikke dekning der, så for ikke blogget der :/ Jajaj, bra med litt avkobling fra internett nå. Blitt mye i det siste. Vi sees i morra.Litt inspirasjon.

-Hva synes du om bildene? Skal du noe i dag?

My inspirasjon...

Hei. Bloggene jeg leser er både topp bloggere og noen som ikke er like kjente. Jeg liker ikke alle like mye, eller følger ikke like mye med på bloggene. Men de gir meg inspirasjon alle sammen. Ok, her kommer min "liste"

1.Idonn

Hvor skal jeg starte? Jeg elsker klærne hennes, de er så utrolig fine og følger ikke moten i butikkene. Hun har liksom sin egen stil og jeg digger den. Hun er utrolig flink til å skrive på bloggen og skriver ikke bare om hva hun gjør, men også om sine meninger og tanker. Hun er liksom mitt forbildet nå. Alle bildene hennes gir meg inspirasjon og jeg kan ikke gå en time uten å se om hun har blogget!

2. Maddepaddee

Jeg digger bloggen hennes, men er ikke like mye på den som på Idunn sin. Jeg liker veldig godt at hun har skater/snowboarder stil. Jeg står på twintip selv og har stått på ski siden jeg var 2-3. Hun blogger vedig bra og legger ut fine bilder. 

3. Explode

Expode har en kuleste rocka stilen av alle bloggene jeg leser. Hun blogger langt og har bra konkuranser (vinner jo aldri da) Hun er utrolig pen også da.

4. TCMNJa, Therese er jo på første eller andre plass. Jeg er egentlig bare innom bloggen hennes en gang i uka ellerno. Men hun har utrolig bra kvalitet på bildene sine og blogger om mye forskjellig. Jeg liker at hun blogger om det å bo i leilighet, siden jeg skal flytte ut senere i livet og skaffe meg en leilighet selv. Hun bruker det som passer henne, om det er kosetøy eller fest tøy så kan hun kle seg bra. Men jeg liker bloggen veldig godt. Men det er ikke en blogg jeg leser så mye.

5. VOE

Leser ikke bloggen ofte, litt av grunnen er vell at hun sluttet å blogge på blogg.no og da fikk jeg ikke lenger nyhetsoppdateringer. Hun blogger ikke så ofte lenger heller og når hun gjør det blogger for det meste om cheerleading. Cheerleading er veldig morsomt å høre om ikke missforstå. Men det kan bli litt kjedelig i lengden. Men stilen er fin, ikke helt meg men hun har jo sin egen stil  og det respekterer jeg fult og helt. Hunden hennes er også veldig søt.

6. Haawt

Haha, er nesten aldri innom bloggen hennes mer, men hun er utrolog pen oh har utolog bra insprasjons blider. Hun blogger ikke på blogg.no lenger men det gjør jo ingenting og har uansett ikke noe å gjøre med hvordan hun blogger. Det var sikker mye press og hatemails også.

-Hvilke blogger leser du?

 

Wats running through my mind...

I love the way you ignore me when

you are with your other friends

and you say that you love me

when we are alone...

 

No i dont...
You wont tell me whats wrong, so i wont rather tell you whats wrong with me...

Hei. Sorry at jeg suger til å blogge men jeg har hatt matte, spansk og norsk oppgave på skolen. Nå sitter jeg og spiser på sjokoladekaka jeg lagde på mandag. Jeg har også mye greier med venner som jeg ikke ønsker å snakke om på bloggen akkurat nå. Selv hater jeg det når bloggere ikke sier hvorfor de ikke blogger og at de har vennetrøbbel. Men dette har jeg faktisk lovet min mor at jeg ikke skal si (men jeg bestemmer selv hva jeg vill skrive på bloggen, hun bryr seg egentlig ikke så mye om det. Så lenge jeg gir ut for mye info om meg selv) Jaja, matteprøva gikk helt ok (håper på 4) spansk gikk rett i grusen (håper -3) Vi holder fortsatt på med norsken og skal ha 2 skrive oppgaver (man og fre) Men det er ikke så innteresant. Jeg tenkte å lage et innlegg om hvilke blogger jeg leser og hvorfor.

elsker rødt hår! Har det selv men det begynner og bli orange, så må farge det.

Anyway, får vel starte på det blogger jeg leser innlegget.

-Hva synes du om bildet?

I miss what we didt have...

Hei. Nettopp ferdig med å spise sjokoladekaka jeg lagde i stad. Ble ikke så mye blogging i dag, men blir mer i morra.

Fint bilde?

Om meg video...

Nå har jeg lastet opp om meg videoen, jeg veit ikke hvordan man laster det opp her så må nesten bare legge til link. HER kan du se videoen.

Penger

Hei. Jeg ønsker meg alltid noe, men jeg er alltid blakk og når jeg har penger bruker jeg de på softis på McDonals (23kr med ekstra sjokoladesaus) og spandrer ting på andre. Kjøper også ting som jeg trenger men det er liksom ikke klær så det blir ikke noe nytt i kleskapet! Det er utrolig frustrerende, før hadde jeg liksom med meg 4000kr til byn hver uke. Men pengene er borte nå, har jo MacBook Pro også da (12 000kr) så pengene forsvant jo der også. Som jeg vet så har jeg kun 500kr nå og de skal jeg bruke på behovene mine som ikke er klær. Så får nok ikke noe nytt i kleskapet før jul :-(

Ughh.... vil ha!

Det er foresten et hårbånd jeg har utrolig lyst på, det er så utrolig fint!


koster bare 240kr også! Kosta egentlig 600kr men er på salg. Kan kjøpes HER

Sangen jeg hører på: Fall out boy - i dont care HER

-Hva synes du om hårbåndet?

-Har du mye penger?

 

 

 

Your style is not my promblem...


hehe, ikke det beste outfitet! Veit nemlig ikke hvor noe er fra. Det er storebror sin t-sjorte, mammas lue og buksa fikk jeg i gave.

-Hva synes du om dagens outfit?

I love the way you hate me...

Hola!

Nå har jeg lagd viedoen klar, den er "om meg". Legger den ut iløpet av neste uke. I dag skal jeg dra å se på jentene i klassen spille håndball kamp, så skal jeg vell slappe av. Kanskje se en film med pappa? vi for se. Jeg skal iallefall se på film, så det blir bra. Tiril sov her i natt og Herman kom, vi skulle jobbe med et skole proskjekt. Men vi endte opp med å spise taco og ha latterkaramper, haha. Nå må jeg gjøre meg klar til å se på kampen.

Sminkefri! Ughhh....

-Hade

You dont see yourself in my eyes...

Hei..

En ny start på bloggen. Jeg er så flink til å love mer enn jeg kan holde, men utover kommer det mer bilder og en video skal jeg få til iløpet av neste uke (håper jeg) Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg ikke har orket, mye vennedrama, syk osv... men sånn er det bare. Leser mange blogger og får veldig lyst til å blogge når jeg leser bloggene, men orker liksom ikke skrive og finner nesten aldri på noe å skrive om! Skal prøve nå igjen, litt hardere denne gangen. Har laget en youtubechannel så det blir bra med videoer nå tror jeg ^^ men kan ikke love noe. Vil bli fast blogger og skal prøve, har noen venner som er veldig flinke til det her og kan jo spørre de om hvordan de holder motivasjonen oppe osv.

ja...

det var litt info.

Jeg hører på noe bra musikk nå, så kan vell legge ut noen av de før onsdag. Er blakk så kleskapet mitt er ikke mye å skryte av fortiden... så blir ikke mye spennende outfits :/ sangen jeg hører på akkuratt nå finner du Her...

Hva synes du om innlegget?

-Therese Olsen

Inspirasjon