november 2012

The words are like scars...

Hei. Var syk i dag, så det ble ikke noen matte tentamen på meg nei... Nå pakker jeg til komfirmasjons tur i morra, blir kost.

Jeg anbefaler en blogg, link her. Elsker stilen.

Bildet er fra hennes blogg.

 

Rommet mitt video på vei...

Nå laster jeg opp romvideo, det tar en liten stund. Videoen vle laget for en stund tilbake, men har ikke så mange forandringer. Jeg er ganske fornøyd selv. Pusset det opp for et år siden, malte hele rommmet selv Det var like gult som lysbryteren min før så det er en stor forandring.
It will never be over until you tell me its over...Hei. Når Benedicte var hos med på lørdag sovnet vi ikke før seks og stod opp klokka tre... Har ødlagt døgnrytmen min. Det var supert på jobb, stod i kassen nesten hele tiden. Utrolig morsomt. Det er så mye fint der, vintage klær, dekor til rommet, bøker, smykker you name it! Det er ikke dyrt i det hele tatt og alle pengene som kommer inn går til fattige barn i India. Kjempe koselige damer jeg jobber med også, de hjalp meg når jeg trengte det og de svarte på alle spørsmålene jeg stilte.

Meg akkurat nå.

Ja, det er veldig mye som kommer til å skje på skolen fremover. Så får vell starte nå.

Adjö

My inspirasjon...

I see my face in your eyes...

Hei. Nå har jeg nettopp sett på skavland. Bruno Mars var der, det var også Swedish house mafia. Faren til Jens Stoltenberg var der i starten, men det orket jeg ikke se på. Bruno Mars hadde opptreden der, han er virkelig like flink i virkeligheten! Ikke en sur tone og sanger var spilt akkuratt som den er spilt på radioen. Liksom ikke noe klipping om det var en tone de viste han ikke klarte å synge live. Om dere ikke fikk sett det i dag kan dere se det på reprise på Søndag.

Akkurat i dette øyeblikket spiser jeg karamellpudding, jeg som jogget i går... til ingen nytte, jaja. I morgen begynner jeg å jobbe. Må stå opp ganske tidlig, men det er første dagen i morra da. Benedicte skal sove hos meg på kvelden, blir kost! Har ikke kjent henne så lenge. Det føles som vi har vært venner i flere år! Jeg kan si alt til henne og vi er ganske like nå som om jeg tenker på det ♥ På søndag skal jeg vell våkne sent etter å ha vert oppe halve natta. Blir vell jogge tur da. Hunden min er faktisk flink til å løpe i bånd vedsiden av meg, det er mye morsomere å jogge med henne. Vi pleier å løpe om kamp. 

Mira må  kanskje operere igjen og det er noe vi ikke orker, ettersom vi har operert henne tre ganger siden hun brakk beinet for en stund tilbake. Du tenker kanskje hvorfor jeg vil ta livet hennes, det er jo bare et brekt bein. Noe som de kanskje ikke viste er at vi har betalt over 50 000 kr for alle opereasjonene og mamma og pappa orker ikke å la hennegå på medisiner mer og bruke bandasje som de må rense heletiden. Hun er den beste hunden i verden, men om hun skal leve livet i smerter så er det bedre å spare på smerten hennes. Nå er ikke det helt sikkert at vi må dette, men det er en sjanse at vi må det. Håper det vil gå bra på rønkenet til uken! Kryss fingrene♥
One step closer...

Hei. Nå skal jeg bake til komfirmasjons møte, blir nok kake da se. Oppskriften er under. Hører på verdens søteste sang LINK, den er fra Twilight beaking dawn part 1og 2. Sykt nydelig sang, veldig synd at det var den siste filmen da :( Kjæresten til Line, Kristoffer har tatt tatovering hvor det står "made in heaven" den er på håndleddet hans. Kjempe fin!! Kan legge til bildet i neste innlegg ellerno.Har hatt tentamen i engelsk i dag, den gikk helt ok. Nå kommer mamma hjem, så får vell bake nå.
-Hva synes du om sangen?

What am i going to do with my life now?

Hei. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino med søte Benedicte. Tror jeg ikke har vært lei meg under en film før, men det ble jeg denne gangen! Det er så trist at det er slutt. Jeg har jo lest bøkene og sett alle filmene. Jeg fangirler over filmene atm. "Twilight lives forever" Haha, men sant. Skal lese bøkene igjen nå tror jeg. Jeg vet ikke hva jeg kan glede meg til fremover, twilight var liksom det som jeg så fram til og nå er det over... :( Brb skal gråte innvendig.


-Har du sett filmen(e)? om du ikke har det så gjør det, anbefaler de på de VIRKELIG!

A bad day can become a good day...Gammelt bilde.

...

Have you ever done something you cant change?
Something you can never rearange?
I have
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have
I can feel it all down deep inside.
But oh, I want to let these feeling rise.

Have ever try to smile and hide your pain, even though you?re not okey.
I have
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again

You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.

-Ulrik Munther

Hos Eline Staxrud

Hei. Nå sitter jeg i sengen til Eline. Vi har nettopp sett på to episoder av Frustrerte frurer og dansa til Fest på smestavest♥ Blir tur på kino med Benedicte i morra, twilight står for tur! Tror aldri jeg har gledet meg til en film så mye som jeg gjør nå! Har nerda bøkene, leste alle de fire bøkene to ganger på en måned! Hadde ikke noe liv i syvende. Vurderer å lese de igjen, haha. Nå skal vi være litt usosiale og høre på die young av ke$ha(elsker den sangen)♥

Once upon a time....

Hei. Den nye twilight filmen har kommet! Wiiii, skal se den i morra ellerno. Sorry for dårlig blogging altså, men bruker macen til andre tinge enn å blogge også. Jeg har også ikke sovet så mye, har hatt en del mareritt i det siste. De gir ikke mening da:(.Jeg skal dra i kirken klokka halv fem ellerno så må fikse og ordne før jeg drar.

Det jeg vill snakke/skrive om i dag er drømmer. Hva er dine drømmer? Nå mener jeg sånne drømmer du veit ikke er mulige å få til, drømmer som er kanskje er barnslige. Jeg har hatt slike drømmer helt siden jeg var liten og har drømt mye om de i det siste i tilleg til marerittene. Så mitt spørsmål er hva er dine drømmer?

Dette er mine to drømmer:Jeg har hatt lyst til det så og si hele livet!

-Hva er dine drømmer?

Take me down...

Hei. Har sykt lyst til å begynne å danse igjen! Gleder meg til å starte igjen til "våren". Bare Benedikte kan sende meg den linken♥ Jaja, nå har jeg ikke blogget på 3 dager ellerno. Sånt skjer, men det kommer snart en video om "håret mitt". Noen kjønte ikke hvordan det ble så kort og så langt på så kort tid! Ja, skal svare i en video som jeg skal lage etter middag og før piano. 

 


Elsker outfitet til hun i midten!

-Hva skal du i dag?

Takk pappa!

Hei. Pappa kom hjem i går. Han har vært borte i 10 dager, på "jobb" i India selvfølgelig. Mira ble KJEMPE glad for å se Pappa iallefal! Hun klikka mentalt(mer enn vanelig). Han reiser ned ditt to ganger i året, i mars skal jeg også være med(for fjerde gang) gleder meg! Han pleier alltid å kjøpe noe der nede, som vanlig kjøpe han parfymer til alle. Ikke til Thomas da, han får godteri. Jeg blir alltid glad når jeg får noe av Pappa. Han har faktisk ganske god smak, i fjord kjøpte han et par blå converse til meg.

Glad for at du er tilbake Pappa!

Calvin Klein - Sheer Beauty♥lukter kjempe godt!

Jobb...

Hei. Som dere vet så var jeg i 60årslag i går. Da snakket jeg med en dame som driver en bruktbutikk bare 15 min fra der jeg bor. Vi snakket en stund og hun lurte på om jeg var ledig på lørdager fra 10.00 til 14.00, noe jeg er siden jeg ikke har et liv♥ Så lurte hun på om jeg ville jobbe i brukt butikken hennes, stå i kassa, vaske serviset og bestikket som kom inn, sette priser på tingene osv. Og da sa jeg selvfølgelig, ja! Så nå har jeg jobb. Starter fra lørdag så det skal bli spennende!

-Har du jobb?

60årslag

Hei. Nå sitter jeg i 60års lag, de driver å holder taler her nå. Jeg kjenner ikke damen som har bursdag engang! Sitter her med folk som har grått hår. Heldig jeg!
Victoria kommer en tur etterpå. Vi skal bade i jacuzzien i bakhagen. Stopper kanskje innom europris og kjøper med noe godis hjem. Da blir hun vel glad :) jaja, nå må jeg drikke opp resten av mozellen min.

I want you to go away...Våkne, skole, smile, hjem, hund, piano, oppvask, tenke, tenke, tegne, male, tenke, følelseskaos, tenke, musikk, sove litt, skole osv... Ja. Det er min dagsrutine, superawesomet liv!!!

I det siste har jeg som dere nå vet hatt tid til å tenke, på alt og ingen ting. Det jeg har tenkt mye på i det siste er: "Om jeg hadde fått kreft? Hvem ville da fortsatt støtte meg? glemme det vonde i den siste stunden jeg hadde igjen og bare være der for meg? Dystert? nei, egentlig ikke. Du har sikkert tenkt på det du også, så ikke lyv :)  Jeg vet hvem som vil være der og jeg er utolig glad for at jeg har de. Jeg har IKKE kreft altså! Så det ikke blir en noe surr, men jeg er glad i de vennene jeg har og er taknemlig for at jeg har noen så fantastiske som de! Dere er alt jeg trenger ♥

I forgive you, but i wont forget...I dont regret the time we spent together, i regret that i spent it with you!

Hei. Rydda tommet og hjulpet lillebror med lekser er vel det jeg har gjort i dag. Spenende liv jeg har da!
Fregner. Ja, vi negere kan også ha fregner. Haha. Til den som lurte♥ Nå står Frustrerte Fruer for tur!

Juleønsker....

Hei. Nå kommer juleønskene mine i rekkefølge.

1.

Dr. Martens

2.

Levis jakke

3.


Ryggsekk

4.

søtt korsett
5.

Extensions

6.


Mustache hettegenser

7.

Blå linser

....

Ja det var mine høyeste ønsker.

-hva er dine juleønsker?

Noen bilder fra rommet...Ja. Det er slik det ser ut på rommet mitt i små trekk. Har en rom video, men den trenger mer redigering.

-Hva synes du?

Hate is a kind word for my feelings for you...Hvite bunad sko: 1080kr♥

You dont know me anymore..

Hei. Nå sitter jeg på verdens mest bomba rom med verdens varmeste mac på fanget. Ja, litt om idag da: Dro til byen med mamma rett etter skolen for å se på bunad, skal ta mål etter jul en gang. Kjøpte med meg bunadskoene med engang, jeg må nemlig gå litt i de så jeg ikke får gnagsår. Jeg skal ha en hvit løkenbunad, har ønsket med det helt siden jeg var rundt 8år når jeg så det for første gang. Hvit løkenbunaden koster mer en blå eller svart. Totalt ble det 27 000kr for alt, ink sølv kanappene. Mamma og Pappa betaler selvsagt for bunaden, det gjorde de jo også med Line når hun stod til komfirmasjon. Jeg er iallefal fornøyd med valget mitt.

Julegave ønsker kommer i MORRA! Ja, nå har jeg lovet dere det. Så nå må jeg holde det.


bildet fra tideligere i dag.

Slik ser jeg ut nå, uten sminke og greier :O.Plutselig ble håret mye kortere......

Tok meg akkurat en dursj, så håret er litt bløtt. Lilla fargen flekker over på puta, så må vente til det har tørket før jeg kryper under dyna mi.

-Hva slags bunad skal du ha? Om du er jente sa selvfølgelig :)

My life is like a drama movie... It always happen something new

Hei. Blir et kort innlegg i dag, skal nemlig til Marthe med noen andre jenter i dag. Blir kost! Julegaveøsnker er noe jeg skal legge ut iløpet av i uka. Jeg har så utrolig mye jeg har lyst på for tiden, har fått utrolig mye inspirasjon i det siste. Vil ikke ha en typisk stil som nesten alle de andre på trinnet. Jeans og en hette eller strikketgenseriker, det blir liksom kjedelig i lengden mener nå jeg da.

Jaja, får vell ta oppvasken før jeg går...

- Hvordan stil har du da?

Darling, im home!

Hei. Nå har jeg kommet hjem fra en utolig fin helg i Tønsberg. Det var over 25.000 ungdomer som kom på festivalen, drit kult! Ble kjent med noen nye folk og fikk se noen gamle igjen. Ble utolig glad når jeg så Sanda og Frida fra Hamar der, ser de nemlig bare en gang i året på en konferanse i Sweeeeden! Tok desverre ikke noen bilder, tok ikke med kameraet nemlig! Så dum som jeg er! Det var konsert hver kveld og det var også det på morgenen.. Og seminarer på dagen. Så jeg var litt opptat kan man si. Det som er trist er at de man blir kjent med kommer man mest sansynelig aldri til å se igjen... Eller på neste festival. Buss turen hjem var drit kul! Vi hoppa i hele bussen og sang til Gangamstyle og en hæv med andre sanger. Det føltes som hele bussen skulle velte! Haha, tror nok jeg tar meg en tur dit neste år også!

Ja, by the way. Ja, håret mitt er lilla til den som lurte. Det var ikke kødd, det er mørkelilla. Man ser det best i lyset. Tror jeg skal få mekka videoen iløpet av uka eller den neste. Lover INGEN ting!

Har du vært på festival noen gang?

My inspirasjon...

-Hva synes du?

The cab - Another me

"Remember how I used to kiss you
You can kiss that all goodbye
Remember how I used to miss you
Now you don't even cross my mind
And I can't remember why I ever
Let you walk all over me
I won't take your shit forever
Now it's time for me to leave"

The Cab - Another me♥

Pakke pakke pakke....

(Genser fra: Carlings)

Hehe, det finnes en det står "white" på, men den passet vell ikke helt til meg eller?

Ja, da var man nesten ferdig å pakke da! Har bare noen småting igjen. Jeg har bestemt å farge håret imorra, har i en slags kur nå. Den skal ligge i hele natten, så farger det etter skolen i morra ♥ Kan vell filme imens jeg gjør det? Om dere vill da. Er en neger ginger nå, vill bare si fra før dere ser videoen som jeg legger ut på søndags kvelden... Jaja, da skal jeg høre litt mer på musikk da! Det er liksom livet mitt nå, det er det som holder meg oppe i disse dager.

Får bare lagt ut ett innlegg i morra, drar klokka halv fire. Ikke halv syv! Så må fort hjem fra skolen, stress!

 

 

Purple?

Hei. Nå sitter jeg og spiser druer, imens jeg hører på musikk. Dagen idag har vært helt ok. Var på labben og gjorde en undersøkense! Elsker å være på labben, får alltid velge hvem man kan være på gruppe med selv. Jeg var med Johan og Michael. Ja det var litt om det!

Skal farge håret lilla i dag eller i morra, gleder meg! Line storesøstra mi skal kjøpe det til meg i dag, så det blir bræd. Må farge håret før jeg drar til Tønsberg! Oi! Det minner meg på at jeg må pakke, haha.

Sorry at jeg ser ut som en dø ku!

Jeg er nest høyest i familien, Pappa er høyest, så kommer jeg, Mamma, Henrik(18), Line(18) og til slutt Thomas(8)

-bye