desember 2012

Internett, aldri forlat meg...

Hei! Nå ligger jeg forran peisen på hytta. Jeg kom til Kvitfjell andre juledag og har måttet levd på 3G min, men nå er det internett her! Jeg har lært meg å spille poker, line og henrik har med seg kjærestene sine hitt. Martine, kjæresten til henrik er syk. Så hun har ikke stått på ski i dag. Jeg stod på langrenn i stad og slalom i går. Jeg skal skaffe med ny hjelm og briller, mine er for små. Har utrolig lyst på nye twintips, men pappa sier at de fungerer fint. Jaja, det finnes jo alltid ett nesteår! Håper dere har kost dere og koser dere videre i ferien!

ræva blogging i know!

God jul

God jul til alle dere flotte lesere!

ups and downs...

Hei. Nå ligger jeg på mitt "ryddige" rom og slapper av. Vi spiser alltid grøt på lillejulaften og det skal vi gjøre etterpå. Har aldri fått mandelen da :( Jeg sa att jeg skulle legge ut en video senere, så tenkte jeg skulle starte med noen klipp i dag (lover ikke noe). Jeg er utrolig glad i å høre på musikk og mine favoritt artister er (Ikke i rekkefølge):

James morrison

Christoper

Justin Bieber

Karpe Diem

Panic! at the disco

Avenged sevenfold

The kooks

Cascada

osv....

Som dere ser er det mye forskjellig type musikk. Noen du kanskje ikke viste jeg hørte på?


Bildet er fra igår.

Justgirlythings.tumblr.com


wonderful world...
Hei. Nå kom jeg nettopp hjem fra byen med Pappa. Vi har kjøpt gave til mamma, en ipad! Det er vell egentlig jeg som kommer til å bruke den mest da. Nå ser jeg på film med lillebroren min, ninjago♥

Det er klærne som jeg hadde på meg i dag, skjorta er pappa sin og toppen er fra bikbok. Legger ut sminkevideo en gang i fremtiden, men lover ikke noe!  Håper dere har en fin dag. 

God jul?

Hei. Nå kommer all julespammen på bloggene. Det er det jeg ikke liker med julen, julegave bilder osv. Det er ikke det som intereserer meg når jeg ser på en blogg, så jeg skal ikke ha det på bloggen (om dere ikke vill det da) Nå skal jeg til zoe og se på film med alle sammen, gleder meg. Det er så koselig når dere sender meg mailer om hvordan dere har det osv! Fortsett med det, det gjør dagen min mye lysere♥ Til den jenta som lurte så kan jeg kun snakke norsk, ikke swahili. Swahili er som spansk for meg, jeg skjønner ikke noe... hihi.
James Morris

I tripped on my way in
And got kicked outside, everybody saw...

And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now
Well I know that it's a wonderful world
From the sky down to the sea
But I can only see it when you're here, here with me


Let me hold you for the last time It's the last chance to feel again

But you broke me, now I can't feel anything


When I love you and so untrue I can't even convince myself

When I'm speaking it's the voice of someone else


It tears me up I tried to hold on but it hurts too much

I tried to forgive but it's not enough

To make it all okay


You can't play our broken strings You can't feel anything

That your heart don't want to feel I can't tell you something that ain't real


Oh, the truth hurts and lies worse

How can I give anymore

When I love you a little less than before?i found you..

I found you, in the darkest hour
I found you, in a pouring rain
I found you, when I was on my knees
And your love pulled me back again
Found you in a river of pure emotions
I found you, my only truth
I found you, with the music playing

I was lost til I found

-the wanted

no more sad songs...No more sad songs
No tears, life it ain't that long
No more sad songs
One life, one shot
One love, I'll give you all I got
One love, one shot, one shot

Link

 

I cant stop smiling!

Hei! I dag har vi hatt norskdag på skolen, veldig digg. Har ikke noen flere lekser eller prøver. Jeg er utrolig glad i dag! Alt går liksom min vei nå, tiden med tårer og sorg faider bort, og en ny og bedre tid er i vente(håper jeg). Om du ikke kjønner at jeg har vært lei meg, fordi du ikke har sett det på skolenså er det nok ford:i jeg er en person som er flik til å skjule følelsene mine. FAKTA OM MEG: Jeg hater å vise følelser for mange mennesker, jeg hater å gråte offentlig og jeg er flink til å late som alt er ok. Nå trenger jeg ikke late som mer! nå har jeg det bra. Så det temaet er ikke noe å snakke om mer.

Denne uken blir den beste på lenge! Jeg hadde en julefest i helgen så her er noen bilder:Glad i dere♥

Soon there will be friday!

Hei. Nå hører jeg på musikk og rydder. Tok meg en liten pause fra ryddingen så jeg kunne blogge. Det er ingen hjemme, unntat en sovende lillebror og en lat hund. Så jeg har kost meg med kiwi, hihi. Får overnattingsbesøk i morra av Benedikte, Victoria og Tiril. Så legger ut madrasser, dyner og puter til de, lite service♥ Har tørket støv i dag, dere ville blitt overasket over hvor mye støv det er på rommet mitt. Om du kjenner meg så kom vell ikke det som en bombe da, men jeg ble faktisk sjokket!Smile because there is something good in life...

My inspirasjon...Hva synes du?

I love you...

Hei. I dag har jeg vært med Benedikte, Victoria og Tiril. Vi var på verdensspeilet og i byn og innom noen matbutikker. Kjempe kost, alltid like kost å være med de. Kom hjem ca seks. Nå har jeg sett ferdig desperate housewives og glee. Nå har jeg ikke noe å se på, om du har noen forslag så si ifra i kommentarfelte. Inspirasjons bilder kommer iløpe av uken ellerno. Kommer ikke til å blogge så mye i helgen, men tar nok mye bilder. Så kan legge de ut på søndag. Jeg har vært veldig dårlig til å blogge i det siste. Jeg vurderer å bytte design. Kanskje det hjelper. Kommer også en video, kan ikke love at den kommer snart da. Dere kan se på romvideoen om dere vil da.


Ja jeg har et pikachu "kostyme"

peace out...

i justed to think that i was better alone...Gløgg og ansiktsmaske! Ja, nå er det jul i stua! One Direction har kommet ut med nytt album, yndlingssanger: Kiss you, rock me og heart attack. Jentene dro nettopp hjem, tok desverre ingen bilder. Det kan hende Heidi legger ut noen, da får jeg sikker "låne" de. Huset er pyntet til jul og det er peperkaker på bordet 24:7! Elsker julen, unntatt kulden. Det suger, jeg hater kulde. Helt siden jeg var baby har jeg hatet kulden og blitt veldig fort kald. Nå kjenner det nesten ikke om jeg blir kald da♥ Hater å gå med mye klær da. 

lillebroren min Tjomas var lite søt eller?! Han sa at jeg var vakker! Made my day. Elsker deg Thomas♥
Girls night!

Hei. Nå sitter Heidi og Jeg og venter på at de andre jentene skal komme. Vi skal spise grøt og kose oss. Lage julekort og snakke om alt og ingenting.

i will follow you

Where you go, I'll go
Where you stay, I'll stay
When you move, I'll move
I will follow you
Who you love, I'll love
How you serve I'll serve
If this life I lose, I will follow you
I will follow you

09.12.2012

Senga klar, dusjen varm, sminke av, hund på hytta, briller på. Ja, nå er kvelden klar.  Kom hjem for en liten stund siden, kjempekost å servere i dag. Nå skal jeg chille. Blogger mer i morra/etterpå.


Søt

last friday night...You broke me

Hos Benedicte

Hei. Nå er jeg hos søte Benedicte. Vi skal munche litt pizza og burger fordi vi går på diett. HIHI. Var i Tønsberg i dag! Utrolig koselig, glad jeg dro. Jeg skal på Zoe i morra og hjelpe til med dekking av bord til julebord. Zoe for 25000kr for det, så da vil jeg være til støtte♥ 
Hvorfor leker du så overlegen?

Hei. Nå er det engelsk skriving som står for tur. Jippi... Jeg skal foresten til Tønsberg igjen i morra på dagstur, etter det skal jeg sove hos Benedicte i Råde. Så det blir kost, tror jeg får besøk av noen jenter til søndag. Til tirsdag skal noen av jentete hitt for avsuttning på cellegruppa, kake må bakes og grøt må røres. Gleder meg! Ser frem til mye fremover. Ikke spansktentamen kanskje? jaja, engelske kaller ♥

Da er vi to Ole!

Bye

Your my everything, deal with it!

Hei. I dag var det siste pianotimen. Tror jeg  fortsetter videre neste år, skal også begynne på locking som er en slags type hip hop dans. Søk på youtube om du vil.
 

Jentekveld hos Eline

Hei. Nå skal jeg til Søte Eline og spise pizza med jentene. Skal ta med kamera, så det blir bilder i kveld.

(funker ikke laste opp bilder nå)

PS: Romvideo i forige innlegg

hade!

Romvideo

Hei romvideoen er pubelisert, men veit ikke helt hvordan jeg laster den opp på bloggen. Så jeg sender direkte link HER. Enjoy