tanker

...

Have you ever done something you cant change?
Something you can never rearange?
I have
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have
I can feel it all down deep inside.
But oh, I want to let these feeling rise.

Have ever try to smile and hide your pain, even though you?re not okey.
I have
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again

You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.

-Ulrik Munther

I want you to go away...Våkne, skole, smile, hjem, hund, piano, oppvask, tenke, tenke, tegne, male, tenke, følelseskaos, tenke, musikk, sove litt, skole osv... Ja. Det er min dagsrutine, superawesomet liv!!!

I det siste har jeg som dere nå vet hatt tid til å tenke, på alt og ingen ting. Det jeg har tenkt mye på i det siste er: "Om jeg hadde fått kreft? Hvem ville da fortsatt støtte meg? glemme det vonde i den siste stunden jeg hadde igjen og bare være der for meg? Dystert? nei, egentlig ikke. Du har sikkert tenkt på det du også, så ikke lyv :)  Jeg vet hvem som vil være der og jeg er utolig glad for at jeg har de. Jeg har IKKE kreft altså! Så det ikke blir en noe surr, men jeg er glad i de vennene jeg har og er taknemlig for at jeg har noen så fantastiske som de! Dere er alt jeg trenger ♥

I forgive you, but i wont forget...Summer where did you go?

Hei.Det er deprimerende når jeg ser julekalendere og nisser i butikkvinduende. Det var jo nettopp sommer jo. Det er så utrolig kaldt når jeg må sykle til skolen og hjem igjen. Det er meldt 0 grader i morra. Jeg er ikke så glad i høsten, men fargene er fine. Det er liksom kaldt, men ikke snø. Jeg er utolig glad i våren og sommeren. Det er så varmt og jeg trenger ikke jakke når jeg skal ut. Det jeg liker best er at jeg kan kjøre båten og være på stranda, vi har to båter. En på ca 19-21 fot og en liten med 5.0 hetekrefter. Får ikke kjøre den store alene da, men den lille er min. Går litt treigt da. Skal kjøpe ny for komf pengene eller så kjøper Pappa en til meg... veit ikke, får se. Jeg er egentlig ikke så glad i å sitte i sola, blir bare sliten og kvalm. Så jeg går rundt med paraply, haha. Jeg trenger jo ikke sole meg så mye heller og liker ikke å bli så utrolig MØRK på sommeren heller. Det eneste negative med sommeren er at det er så utrolig mye mygg på kveldene, jeg klarer ikke stoppe å klø og da får jeg arr og det er stygt! Men sommeren og våren er best synes jeg. Har jo bursdag på våren også (5.mai) så det er jo en bonus.
-Er det bare jeg som savner sommeren?

-Hvilken årstid liker du best?